IT Projects & Services

 
Project Management
Het managen van nieuwe technologieprojecten van begin tot eind kan een uitdaging zijn. Vooral als je een tekort aan middelen of geen toegang tot de vaardigheden of vereist hebt. Het risico op falen kan vaak hoog zijn, tenzij de juiste aanpak wordt gevolgd.

Of nu werkt aan een klein of groot IT project, ik kan u helpen om ervoor te zorgen dat uw resultaten op een vlotte wijze worden behaald. Door mijn project ervaring en kennis van ITIL zult u een systematische en profesionele aanpak van de IT services in uw bedrijf zien. Dit kunnen IT services zijn die interne processen ondersteunen, maar ook diensten ter ondersteuning van een goede klantenservice. Om uw lijnorganisatie te ontlasten, kan ik als interim Project Manager ervoor zorgen dat uw IT activiteiten zo efficient mogelijk verlopen en middelen optimaal worden gebruikt.

IT Project Support
De rol van de IT Project Support specialist is vaak onmisbaar en uitdagend, en niet eenvoudig. Ik beschik over de juiste vaardigheden om op die momenten steun en support te bieden aan de Project Manager en het Project team.

In de functie van IT Project Support specialist lever ik ondersteuning aan mij toegewezen projecten en werk ik nauw samen met de Project Managers en collega medewerkers in de Project teams. Ik ben de verbindende schakel binnen het Project team en draag bij aan de succesvolle uitvoering en realisatie van de projecten. Ik assisteer de Project Manager bij het:

  • opstellen en uitwerken projectplan en draaiboeken
  • uitzetten acties inzake uitvoering plan en draaiboeken
  • bewaken van de voortgang
  • signaleren en oplossen van knelpunten
  • coördineren van de afstemming tussen verschillende procesonderdelen
  • onderhouden van contact met zowel interne als externe partijen.

Ben u geïnteresseerd, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.