Over mij

Irvin Getrouw

Wie ben ik?
Ik ben een freelance en allround IT Specialist met ruime ervaring in IT Project Management, IT Service Management en IT Governance, opgedaan in grote internationale en complexe omgevingen. Daarnaast ben ik een toegewijde en proactieve professional die hard werken, kritisch denken en methodisch werken zeer waardeert. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en door mijn open en consistente communicatie, weten klanten, collega’s en medewerkers wat mijn doelen en verwachtingen zijn.

Eind 2017 heb ik besloten om als zelfstandige (freelancer) aan de slag te gaan in de ICT branche. De kennis en ervaring die ik de voorgaande 35 jaren heb opgedaan bij grote internationale instellingen zoals ABN AMRO Bank, Electronic Data Services en de Royal Bank of Scotland, hebben mij doen besluiten deze stap in mijn carrière te zetten.

Ik functioneer het best op het snijvlak tussen IT Service Management en IT Operations en ben in staat met diverse stakeholders op meerdere niveaus te schakelen, zowel globaal technisch als vanuit een ICT Service Management perspectief. Ik kan klanten helpen de IT-inzet en de behoefte van de business beter op elkaar af te stemmen om daarbij een gewenste eindresultaat te bereiken.

Ik richt me vooral op bedrijven die tijdelijk ondersteuning zoeken bij het managen van ICT projecten, programma’s of het uitvoeren van interim management op het gebied van IT Governance, ICT Service Management en beheerprocessen (ITIL). Ik focus mij hierbij op de mensen en processen daarbij rekening houdend met een kwalitatief goed eindresultaat binnen de gestelde de kosten en de planning.

Mijn missie
Mijn persoonlijke missie is om als betrouwbare en gewaardeerde collega of leverancier een continue hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren aan mijn klanten met als doel de ICT project- en servicedoelstellingen succesvol af te ronden. Integriteit, eerlijkheid en vertrouwen staan hoog in mijn vaandel.
Mijn motto is dan ook: “Vertrouw op Getrouw

Op mijn “Aanbevelingen” pagina kunt u lezen wat andere mensen, met wie ik in het verleden hebt samengewerkt heb, over mij zeggen.

LinkedIn profiel


LinkedIn profiel Irvin Getrouw

Irvin Getrouw